
Ulei organic de baobab. Obținut prin presarea la rece a semințelor din fructele baobabului african (Adansonia Digitata). Bogat în vitamine (A, D, E și F), beta-caroten, aminoacizi, acid tartric, omegas, ulei de baobab pătrunde adânc în epiderma pielii și o hidratează. Ulei cu absorbție rapidă care nu lasă urme grase neplăcute. Aplicat pe păr, uleiul de baobab hrănește și calmează iritațiile scalpului.
Uleiul de baobab este multifuncțional:
- catifeleaza si hraneste pielea si parul;
- imbunatateste elasticitatea si ajuta la regenerarea pielii;
- are proprietati antioxidante si anti-imbatranire;
- actioneaza favorabil asupra pungilor de sub ochi;
- ajuta la cicatrici si vergeturi;
- calmeaza iritatiile pielii;
- ajută la înflorirea părului.
Timp de înmuiere: rapid
Aromă: medie/moderată
Mod de utilizare:
Doar pentru uz extern. Poate fi folosit in formule cosmetice sau singur ca ulei de baza. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Ingredient universal pentru produse de îngrijire a pielii și uleiuri de masaj pentru față și corp.
Pentru ten - pe pielea curata, aplica cateva picaturi de ulei o data sau de doua ori pe zi. Înainte de a aplica uleiul, puteți pulveriza pielea cu apă florală. Nu utilizați pe pielea ruptă.
Pentru păr - Pentru hrănire și strălucire: puneți câteva picături pe degete, frecați și aplicați uniform pe toată lungimea părului.
Faceți un test de sensibilitate înainte de utilizare. Dacă apare o erupție cutanată sau roșeață - opriți utilizarea produsului.
Ingrediente (INCI):
Ulei de Adansonia Digitata* (Baobab)
*ingrediente organice
- Stoc: Livrare in 2-3 zile lucratoare
- Producator: Alteya organics
- Cod produs: SKU15327_zo





