



Ulei de neroli (floare de portocal) în ulei de cocos fracționat
1,252% soluție de ulei esențial de neroli în ulei de cocos fracționat. Se obtine prin distilarea cu abur a florilor albe de portocala amar, iar in combinatie cu uleiul de cocos poate fi folosit direct pe piele. Este potrivit pentru toate tipurile de piele.
Uleiul de neroli este obținut din florile de portocal și își ia numele de la Prințesa de Nerola, care l-a popularizat ca parfumul ei semnătură în secolul al XVII-lea. Aroma sa este dulce și florală și se asortează frumos cu orice citrice sau floral. Desigur, poate fi folosit și singur. Profilul său elegant se pretează în mod natural formulelor pentru doamnele mai mature. Câteva picături de ulei fac o minunată apă de toaletă sau colonie. La fel ca și alte uleiuri esențiale, are proprietăți revigorante, calmante și antidepresive precum levănțica și este grozav să freci câteva picături în piele înainte de culcare sau când ai nevoie de relaxare sau revigorare.
Mod de utilizare:
Poate fi folosit direct pe piele si/sau ca parfum. Nu este potrivit pentru o lampă cu aromă!
Ingrediente (INCI):
Triglicerid caprilic/capric, floare de Citrus aurantium, Citral*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*, Farnesol*
* ingredient ulei esențial
- Stoc: Livrare in 2-3 zile lucratoare
- Producator: Zoya Goes Pretty
- Cod produs: SKU13155_zo





